banner2
banner34

Özer projelerini halka anlatmaya devam ediyor

Özer projelerini halka anlatmaya devam ediyor
banner45

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Mesarya Belediye Başkan Adayı Kürşat Özer, 25 Aralık yerel seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

UBP’den konuyla ilgili yapılan açıklama aynen aşağıdadır.

UBP Mesarya Belediye Başkan Adayı Kürşat Özer, 25 Aralık yerel seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Bölgedeki sorun ve sıkıntıların altını çizen Özer, Mesarya’yı daha güzel ve yaşanabilir bir bölge haline getirmek için projelerini bölge halkıyla paylaştı.

banner37
Özer, halkın ulaşabileceği birçok noktaya ATM ve su yükleme noktaları yerleştirileceğini, Mesarya bölgesinin yüz ölçümünden de yararlanarak yatırımcıları teşvik edecek projelerle bölgenin kalkınacağını, Mesarya için çalışacaklarını kaydetti.

-Tek başına değil, biz yapacağız

Kürşat Özer, bölge insanın taleplerinin büyük olmadığını, rutin belediyecilik hizmetleri değil bunun yanında sosyal belediyecilik ile sivil toplum örgütlerinin, festival, spor faaliyetlerinin de içinde olacağı sosyal bir belediyecilik anlayışı ile yönetimde olacağını kaydetti.

Özer, “ Tek başına hiçbir şey herkesle çok şeysin. Bu kurumlar halkın kurumları bu nedenle tüm Mesarya halkını kucaklayan bir belediye olması lazım” dedi.

Tüm Mesarya için projelerimiz hazır

‘Huzur Parkları’, Yaşlı ve Engelli Merkezleri’ ‘Belediyem Yanımda’ projelerinden bahseden Özer, “Bölgede 65 yaş üstü bin 200’ün üzerinde yaşlılarımızın olduğunu tespit ettik. 450 civarı engelli vatandaşlarımız var. Sosyal yardım alan insanlarımız var. Bu proje ile yaşlılarımızın küçük çaplı sağlık kontrolleri yapılacak, faaliyetler ile evinde kalmayacak” diye konuşu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1