banner2
banner34

Özersay, DAÜ’yü ziyaret etti

Özersay, DAÜ’yü ziyaret etti
banner45

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay bugün Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Aykut Hocanın’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, siyasette akademisyenlerin olmasının farklı bakış açıları bağlamında önemine vurgu yaparak, yaşanan pandemi sürecinde DAÜ olarak yapılan planlamalara değindi.

Yüz yüze eğitime geçmek için ögretim üyelerinin aşılanmasının önemli olduğunu ifade eden Hocanın, aşılama programının hız kazandığını ve akademisyenlerin de aşılanmaya başlandığına değinerek, bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

banner37
Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay da, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin ülkenin son derece önemli, kurumsallaşmış, köklü bir üniversitesi olduğuna işaret etti.

Üniversitenin sorunlarını, beklentilerini doğru tespit etmek ve Meclis’te dile getirmek adına bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Özersay, “hükümette oluğumuz süre içinde elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalıştık, muhalefet partisi olarak da üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

Öğrencilerin ülkeye gelmesi noktasında esnafın da haklı beklentisi olduğuna vurgu yapan Özersay, tedbiri elden bırakmadan yapılabileceklerin istişare edileceğini söyeldi.

Kaynak: BRTK - Bayrak Radyo ve Televizyon Kurumu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1