banner2
banner34

Özersay: Devleti itibarsızlaştıran bir siyasi partiye milliyetçi olan kimsenin destek vermemesi gerekir

Özersay: Devleti itibarsızlaştıran bir siyasi partiye milliyetçi olan kimsenin destek vermemesi gerekir
banner45

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay sosyal medya hesabından katıldığı bir programda yaptığı konuşmasını paylaştı. Özersay  "Bir dakikada özetlemeye çalıştım" başlıklı konuşmada Milliyetçi kesime mesaj verdi.

İşte o paylaşım;

banner37
Bir dakikada özetlemeye çalıştım:

Devleti itibarsızlaştıran bir siyasi partiye milliyetçi olan kimsenin destek vermemesi gerekir. Kendini milliyetçi gören, devlete inanan ve Kıbrıs Türkünün bu kadar yıldır verdiği mücadeleye inanan kimse, kendini sağcı gören, milliyetçi gören kimse devletin itibarını ayaklar altına alan ve itibarsızlaştıran bir siyasi partiye destek vermemelidir.

Daha ileriye gideyim, Rum liderliğinin bizimle gülerek alay etmesine sebep olan UBP’dir. Bunu yapan UBP’ye hiçbir milliyetçi ve hiçbir sağcı oy vermemelidir. Ülkeyi sevmek ve devlete inanmak, o devletin kurumsal yapısına sahip çıkmaktan, itibarına sahip çıkmaktan ve devleti iyi yönetmekten geçer. Bu devleti çalıyorsanız, bu devletin bakanı olabilmek için en yakın arkadaşınıza çelme takıyorsanız, Bizans entrikaları yapıyorsanız, Türkiye ile ilişkilerde devletin itibarını yerle bir ediyorsanız Kıbrıs Türk milli mücadele tarihine ihanet ediyorsunuz demektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1