banner2
banner34

Özersay, Rum tarafının karadan da destek verelim teklifini en erken zamanda kabul etmek gerekir

Özersay, Rum tarafının karadan da destek verelim teklifini en erken zamanda kabul etmek gerekir
banner45

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay sosyal medya hesabından Rum yönetiminin yangın söndürme çalışmalarına karadan da destek olabileceklerini duyurması, yetkililerin bu talebe hiç gecikmeden olumlu bakmalarını istedi.

banner37
Özersay'ın paylaşımı şöyle;

Kıbrıs Rum orman dairesi müdürü talep edilmesi halinde karadan yangın söndürme çalışmalarına katkı koyabileceklerini, yangın söndürme aracı ve ekip gönderebileceklerini açıkladı. HİÇ GECİKMEDEN BUNA OLUMLU YAKLAŞMAK, bu konuda yardım önerisini EN ERKEN ZAMANDA KABUL ETMEK gerekir. Umarım bu konu yarın sabaha bırakılmaz...

Evet arazi sarp ve karadan doğrudan müdahale çok mümkün değil ANCAK yangının belirli bir alanda tutulması ve başka taraflara yayılmasının önlenmesi için yol kenarlarında ve belirli noktalarda karadan itfaiye araçlarıyla su sıkılıyor, soğutma çalışması yapılıyor ve başka yerlere yayılması karadan müdahaleyele de önlenmeye çalışılıyor. Bu nedenle Rum tarafından gelecek her bir ilave itfaye aracı, olumsuz gelişmeler yaşanması ihtimalini azaltacak, yangının kontrol edilmesi çalışmalarını güçlendirecektir. Yeter ki GECİKMEYİN ve bu yardım önerisini iyi koordine edin ki bir faydası dokunsun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1