banner2
banner34

Özgöçmen: Her alan da ETKİN.! Her alan da GÜÇLÜ.!.

Özgöçmen: Her alan da ETKİN.!  Her alan da GÜÇLÜ.!.
banner45
banner46

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği Başkanı Ali Özgöçmen soayal medya hesabından Long Beach'te 17 Nisan pazar günü düzenlenen 21 Kilometrelik koşuda genel kılasmanda yarışı ikinci olarak bitiren meslektaşları Buse Üreten'in başarısıyla gururduyduğunu belirtti. Özgöçmen Sosyo kültürel alanlarda örgütlü mücadele vermek isteyen üyelerimize imkanlar ölçüsünde maddi manevi destek sağlanmaya gayret edileceğini duyurdu.

Özgöçmen'in paylaşımı şu şekilde;

Her alan da ETKİN.!

Her alan da GÜÇLÜ.!.

banner37
Hemşireler ve Ebeler Birliği olarak imkanlar ölçüsünde çeşitli sosyo kültürel alanlarda azimle çalışan üyelerimize maddi manevi destek sağlamaya çalışmak hedeflerimiz arasındadır.

Zira buradaki en büyük amacımız sadece hastanelerde değil, sosyal ve kültürel alanlarda örgütlü bir şekilde ülkemizdeki varlığımızın elimizden geldiğince çok daha güçlü bir şekilde hissedilmesidir.

Bu amaçla imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştığımız meslektaşımız HEMŞİRE BUSE ÜRETEN İskele Long Beach'te 17 Nisan pazar günü düzenlenen 21 Kilometrelik koşuda genel kılasmanda ikincilik başarı ederek şahsının yanı sıra tüm meslektaşlarımızı gururlandırmıştır. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Sosyo kültürel alanlarda örgütlü mücadele vermek isteyen üyelerimize imkanlar ölçüsünde maddi manevi destek sağlanmaya gayret edileceğini bir kez de buradan ifade eder saygılar sunarız.

Ali ÖZGÖÇMEN

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1