banner2
banner34

Özgöçmen: Yarın ki eylem bir üst aşamaya geçmeyecek

Özgöçmen: Yarın ki eylem bir üst aşamaya geçmeyecek
banner45

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası başkanı İbrahim Özgöçmen, koroner yoğun bakım servisinde başlayacakları eylemi yapmayacaklarını açıkladı.

Özgöçmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Görülen lüzum üzerine;

Yarın Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde Koroner yoğun bakım ünitesinde başlatmayı planladığımız eylem kararı dolayısı ile Sağlık Bakanı Sayın Ali Pilli bugün Koroner Yoğun Bakım ünitesine bizzat gelerek şikâyetlerimiz konusunda koroner yoğun bakımda değerlendirme yapmıştır. Haklı taleplerimiz konusunda hemfikir olan Sayın Ali Pilli, koroner yoğun bakımın alt yapısının ve personelinin güçlendirilmesi için çalışma başlatmıştır.

İş bu sebeplerden ötürü eylem şeklimiz şimdilik bir üst aşamaya geçmeyecektir. Lakin Halkımızın daha sağlıklı bir sağlık hizmeti alabilmesi ve meslektaşlarımızın güvence altına alınabilmesi için başlattığımız eylem modelinin devam ettiğini bildiririz.

banner37
Değerli halkımızın daha net anlayabilmesi adına söylemekte yarar olduğunu düşünerek açıklamak ’ta fayda görüyoruz Koroner yoğun bakım ünitesinde mevcut hastalarımıza her zamanki gibi en iyi şekilde bakılmaya devam edilecek olup kapasitenin üzerinde hasta sayısına bakılamayacağını ve mevcut yatak sayısı olan sekiz (8) yatağa, sekiz (8) hasta şeklinde olacağıdır.

Ümit ediyoruz ki halkımızın sağlığını düşünerek gerek sağlık bakanlığı yetkilileri gerekse hastane yönetimi en kısa sürede halkımızın menfaatine olacak şekilde koroner yoğun bakım ünitesi problemlerini çözmek adına girişimlerini başlatıp arzu ettiğimiz çalışma ortamı ve hastalarımız için güvenli bir ortam sağlayacaktırlar.

Saygılarımızla,

KTHES

BAŞKAN

İBRAHİM ÖZGÖÇMEN

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1