banner2
banner34

Özgürgün ile konuşulmayan tek konu

Özgürgün ile konuşulmayan tek konu
banner45

Seçimlerin yanaşmasıyla birlikte hakkındaki iddialardan itham edilmemesi için KKTC’ye gelmeyip İstanbul’da yaşamaya devam eden eski başbakanlardan UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün son günlerde ziyaretçi akınına uğraması birçok soruyu da beraberinde getirdi.

banner37
Önce DP Genel Başkanı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, ardından da UBP Genel Başkanı Ersan Saner’in Özgürgün’ü İstanbul’da ziyaret etmelerinin altında seçimde destek beklentisi olduğu tahmin ediliyor.

Hakkında meclis araştırma komitesi kurulan ve birçok iddianın muhatabı olan UBP Lefkoşa Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün İstanbul’da yaşamaya devam ederek hakkındaki iddialara yanıt vermek için ülkeye gelmemesinin başbakan ve bir bakanı rahatsız etmemesine tepki gösteren vatandaşlar, ziyaretlerde neyin konuşulduğuyla ilgili birçok öngörülerde bulundu.

Sosyal medyada ve internet gazetelerdeki haberlere yapılan yorumlarda vatandaşlar bu iki ziyarette tek bir konunun görüşülmediği noktasında hemfikirler. Ersan Sener ve Fikri Ataoğlu’nun Özgürgün’e ülkeye gel ve hakkındaki iddialara yanıt ver demediğine kesin gözüyle bakan okurlar, Özgürgün meselesinin mecliste neden unutturulduğunu sordular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1