banner2
banner34

Özyiğit İstifasını sundu

Özyiğit İstifasını sundu
banner45

TDP’nin seçimlerde baraj altı kalması sonrası Genel Başkan Cemal Özyiğit, dün akşam toplanan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında istifasını resmi olarak Merkez Yönetim Kuruluna istifasını sundu. Öte yandan Salı günü toplanacak olan genişletilmiş Parti Meclisi’nde istifa ve kurultay süreci ele alınacak.

banner37
Cemal Özyiğit katıldığı Web TV programda önemli açıklamalarda bulundu. Batık bir LTB’yi ayağa kaldıran Harmancı’nın, TDP’yi ayağa kaldıracağını ve güçlü bir şekilde seçimlere hazırlayacağının altını çizerken, TDP’nin tekrar eski günlerine döneceğinden hiç şüphesinin olmadığını vurguladı.

TDP bozguncu ve bölücü takımdan uzaklaşır.

“Partide bir iki kişinin sözüyle işler yürümüyor, partinin meclisinde karar yürütülüyor. Bir kez de Çakıcı’ya sorun, bu partiden neden ayrıldı? TDP’ye en ağır küfürlerle saldırdılar. Yapmadıkları rezillik kalmadı. Ayrıldılar, bize zarar vermek için 2018’deki seçimlerde başkalarıyla birleştiler. Bu kadar oyuna rağmen yüzde 8 oy aldık. umarım bozguncu, bölücü takımdan uzaklaşıp TDP altında birleşirler ve yeni bir yola çıkarlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1