banner2
banner34

Pilli gitti, iş yavaşlattılar

Pilli gitti, iş yavaşlattılar
banner45

Karantina merkezleriyle ilgili özellikle yemeklerle ilgili şikeyatler günden güne artarken, 26 gün temaslı olarak karantınadan kalan Osman Okalpli isimli vatandaş bu şikayetlere bir yenisini daha ekledi.

banner37
Karantina merkezinde Ali Pilli’nin görevden alınmasından sonra iş yavaşlatmaya gidildiğini iddia eden Osman Okalpli, “Pili gitti bakanlık üzüldü iş yavaşlatması ve bir nevi porotosto yaptılar” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya sayfasında karantina merkezindeki deneyimleri ve isyanlarını aktaran Osman Okalpli’nin söyledikleri şöyle:

“Değerli arkadaşlarım selamlar 26 gün sonra esaret altından kurtuldum temaslı olduğum hotelde 6 defa arka arkaya negatif çıktı testlerim, orda insanlık hakkı yok bir köpek gibisin 5 gün yemek almadım bir kişi sorumlu demedi niçin yemek yemen. Zaten öğle ve gece yemeğini köpek yemez düzen hotelleri zengin etme düzeni üç kez sıcaklığıma baktılar bakanlık telefonlara cevap vermez öldün kaldın belki pozitife döndüm. Hotelde hepsi pozitif ben ve 12 yaşındaki oğlumla negatif her an bulaşabilin nitekim 12 yaşında oğlum bulaştı zaten odalar arası yarım metre yok çocuk annesinin yanına gitti tekrar temaslı işlemi gördüm14 gün sürem uzadı allah kimseyi temaslı düşürmesin pozitif düş çok daha iyi Pili gitti bakanlık üzüldü iş yavaşlatması ve bir nevi porotosto yaptılar yazacak çok yanlışlar var iki basın arkadaşla görüştüm açıklama yapacan sallanacak ortalık beni arayan hatırımı soran geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok teşekkür ederim tüm insanlar adına bu yanlış işlerin peşini bakmaycam başka insanlar üzülmesin sevgiler selamlar herkese evime aileme köpeçime kavuştum allah kimseyi düşürtmesin”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1