banner2
banner34

Pilli: Gölgem, Ersan Saner’in üzerindedir

Pilli: Gölgem, Ersan Saner’in üzerindedir
banner45

UBP Milletvekili Ali Pilli, Sağlık Bakanı görevinden alınmasıyla ilgili Başbakan Ersan Saner’e eleştirilerine devam ediyor.

Daha önce sorumluluk kendisi ve ekibinde olduğunu ancak görevden alındıktan sonra tüm sorumluluğun Ersan Saner’in üzerinde olduğunu kaydeden Pilli, eskiden aç aç diyen başbakanın sorumluluk kendinde kalınca öyle hareket etmemeye başladığını ifade ederek, “şimdi iş başa düştü” dedi.

ADA TV’de katıldığı programda yaptığı değerlendirmede yorulduğu iddiaların gerçek olmadığı ve görevden alınmasının gerçek nedenini Başbakan Ersan Saner’in bildiği ve bu soruya yanıt vermesi gerektiğini kaydetti.

banner37
 Bakanlar Kurulu toplantılarında yüksek sesle tartışmalara girmesinin ilgili bakanlara karşı tavır almak değil de halkın sağlığını düşündüğü için olduğunu kaydeden Pilli, tek derdi olan sağlığa karşı hassasiyetinin devam edeceğini ve hükümet icraatlarını bu yönde takip ettiğini kaydetti.

Toplumun çıkarını düşünme yerine 3-5 kişiye menfaat sağlama derdine düşüldüğü mesajları veren Pilli, sağlığı ön planda tutarak ekonominin kurtulabileceğini belirtirken, halkın sağlığı aleyhine adım atılırsa tepkisini ortaya koyacağını kaydetti.

Alli Pilli'nin söylemleri aşağıdaki linkte:

https://www.kibrisnethaber.com/pilli-golgem-saner-in-uzerindedir-video,100.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1