banner2
banner34

Plaj ve restoranlar yaza hazır!!!

Yedidalga ve Yeşilırmak bölgesindeki plaj ve restoranlar, yaz sezonuna hazırlıklarını tamamladı

Plaj ve restoranlar yaza hazır!!!
banner45

Batı bölgesindeki plajlar yaza hazır. Deniz sezonunun açılmasıyla bölgedeki plaj ve restoranlar da yaza yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, deniz kenarları, insanların en çok vakit geçirdiği yerler arasına girdi. Serinlemek isteyenler deniz kenarlarına gitmeye başladı.

Plaj işletmecileri de yeni sezon için müşterilerine yönelik hazırlıklarını büyük oranda tamamladı.

Yedidalga ve Yeşilırmak bölgesindeki plaj ile restoran işletmecileri, yaptıkları hazırlıkları anlattı.

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Yedidalga Belediye Halk Plajı’nın yaza hazır olduğunu belirterek, bölgede gerekli temizlik ve diğer hazırlıkların yapıldığını, deniz suyunun da temiz olduğunu kaydetti.

Kaya, bu yıl bölgede ilk kez engellilerin denize girebilmesi için bir düzenleme yapıldığına işaret ederek, plajlara girişin ücretsiz olduğuna da vurgu yaptı.

Yedidalga ve Yeşilırmak bölgesindeki plaj-restoran işletmecileri, bölgedeki plajların temiz olduğuna vurgu yaparak, herkesi bölge plajlarını ziyaret etmeye çağırdı.

Bölge için her türlü yatırımı yapmaya çalıştıklarını kaydeden işletmeciler, plajlara girişte kesinlikle ücret almadıklarını da belirtti.

Sezonun açılmasıyla yavaş yavaş denize girmeye gelenlerin olduğunu kaydeden işletmeciler, bölgenin turizm yönünden daha fazla yatırıma ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

banner37
Aziz Kaya (Lefke Belediye Başkanı):

Yedidalga Halk Plajı yaza hazır ve hazırlıklar büyük oranda tamamlandı. Denizimiz temiz. Bu yıl engellilerin de denize girebilmesi için plajda düzenleme yaptık, temizlik çalışmalarımız da tamamlandı. Bölgemizde plajlara girişte ücret alınmıyor. Sadece verilen hizmetler karşılığında ücret alınıyor.

Caner Aspava (Aspava Restoran/Yedidalga):

Yaza yönelik hazırlıklarımızı tamamladık. İnsanların yüzebileceği bölgeyi şamandıralarla kapattık. Bu bölge içinde de her zaman bir cankurtaranımız vardır. Sorumluluğumuzda olan bölgede herhangi bir olaya müdahale edebilecek sertifikalı cankurtaranımız mevcuttur. Gerekli levhalarımızı koyduk. Her türlü güvenlik önlemlerimiz aldık, tüm hazırlıklar tamamdır. Plaja girişlerde ücret de almıyoruz.

Cemal Yorulmaz (Vouni King Restoran/Yeşilırmak):

Yaz dönemine ait hazırlıklarımız sürüyor. Deniz yosunu ve taşları temizleme çalışmalarımız var. Vatandaşlar denize girmeye başladı. Ancak en büyük sorunumuz taşımacılık. Köye günü birlik toplu taşımacılık olmadığı için bölgedeki öğrenciler bile buraya gelemiyor. Sadece pazar günleri iş yapıyoruz. Bölgeye yatırımların artmasını istiyoruz. Bölgeyi güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama yetmiyor, yatırımların artması gerekli.

Erdoğan Akkılınç (Dillirga Restoran/Yeşilırmak):

Hazırlıklarımız hızla sürüyor. Sezonu açtık, denize girenler var. Müşterilerimizden plaja girişte hiçbir ücret talep etmiyoruz. Yaza yönelik kapasitemizi artırdık. En iyi hizmet için yenilikler yapıyoruz. Emniyet şeritlerini çekeceğiz, güvenlik için de önlemlerimizi aldık. Eksikliklerimizi hızla tamamlıyoruz. Tüm halkımızı Yeşilırmak’a bekliyoruz.

KIBRIS

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 05:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1