banner2
banner34

Pozitif çıkan kameramanın temaslıları 20 Temmuz törenlerine geldi

Pozitif çıkan kameramanın temaslıları 20 Temmuz törenlerine geldi
banner45

Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in de yüzücü olarak katıldığı, “Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs'a” etkinliğini Anamur’da görüntüleyen bir kameramanın pozitif çıkmasından dolayı Anamur Belediye başkanı ve ekibi karantinaya alındı.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yıl dönümü anısına İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü ile Anamur Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlikte Kıbrıs’a gelen ekip 20 Temmuz törenlerine katılmıştı.

18 Temmuz günü ilçeye gelen çekim ekibinde yer alan, ismi açıklanmayan görevli kameramana yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. KKTC'de düzenlenen törene katılan ekip, 20 Temmuz akşam saatlerinde deniz yoluyla Anamur'a geldi.

Testi pozitif çıktığı belirlenen kameraman, sağlık ekiplerince yapılan kontrolden sonra Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sözcü gazetesinin haberine göre, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, aynı ekipte bulunan Kürşat Tüzmen ve sporcuların, testi pozitif çıkan kameramanla aynı araçta seyahat eden ekip arkadaşlarında da olumsuz herhangi bir durum olmadığını ve yapılan Covid-19 testlerinin de negatif çıktığını ifade etti.

banner37

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1