banner2
banner34

Şehit Ercan binbaşının ailesinden tepki

Şehit Ercan binbaşının ailesinden tepki
banner45
banner46

Bizler Şehit Hava Pilot Binbaşı Fehmi Ercan’ın ailesi olarak babamızın Kıbrıs davasına olan inancının verdiği güçle ve ona layık olma çabasıyla bugünlere geldik. Adının verildiği ERCAN havaalanı anısını ve onun gibi Kıbrıs’ın geleceği ve özgürlüğüne inanarak yaşamlarını veren ya da bu uğurda çaba gösterenleri onurlandırdı.

banner37
 
Bugün 47 yıl sonra uluslararası havacılık kodları arasına ERC olarak yerleşmiş ERCAN Havaalanı’nın adının değiştirilmek istendiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Üstelik bu değişiklik önerisinde kıymetli lider Dr. Fazıl Küçük’ün, Şehit Hava Pilot Binbaşı Fehmi Ercan’ın, ve Geçitkale halkının ve şehitlerinin aziz ruhlarının birbirleriyle karşı karşıya kaldığı ve tüm taraflar adına yaralayıcı bulduğumuz bir dizi etkileşimin söz konusu olduğunu görüyoruz. ERCAN ailesi olarak, söz konusu niyetin olası etkilerinin hassasiyetle gözden geçirilmesini, daha fazla vicdani ve toplumsal zarar doğurmadan gündemden kaldırılmasını bekliyor ve talep ediyoruz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Türkel
Ahmet Türkel - 3 yıl Önce

1977 yılından beridir binbir zorlukla tüm hava sahamızı kullanan ve iniş yapan uçaklara tanıtmaya ve söyletmeye çalıştığımız ERCAN CONTROL otoritesini bir çırpıda yok edemezsiniz beyler.

Inci Ergüler
Inci Ergüler - 3 yıl Önce

Çok hakli bir üzüntü, aynen katılıyorum
, yeni moda çıktı bu isim değiştirme ve kaldırma, ınanıyorum ki mutlaka Sn.Dr Fazıl Küçük ismi başka bir yerde yaratılacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1