banner2
banner34

Semptom yokken yaptığı test pozitif çıkan sendikacı duygularını paylaştı

Semptom yokken yaptığı test pozitif çıkan sendikacı duygularını paylaştı
banner45
banner46

Test sonucu pozitif çıkan Kamu İş Genel Sekreteri Devrim Gündüz, pozitif teşisi konulmasının ardından içinde bulunduğu duyguları kamuoyu ile paylaştı.

Devrim Gündüz’ün paylaşımı şöyle: “ Kovid-19 testim pozitif Bugünlerde hepimizin başına gelebilecek olan, benim başıma geldi. Kontrol amaçlı, ancak hiçbir semptom olmadan PCR testi yaptırdım. Sonucu beklemek bile inanın tedirgin edici. Maalesef pozitif olduğumu öğrendim. En çok beni tedirgin eden bu dönemde sevdiklerime ve çevremdeki kişilere zarar verme olasılığımdır. Son günlerde almış olduğumuz yoğun bakımdaki hayat savaşları ve ölüm haberleri beni kimle temas ettiysem, onunla geçmişe götürdü.

banner37
Bir film şeridi gibi, yaşamış olduğumuz anları hatırlattı, bu kişiler benim hayatımdaydı ve hayat onlarla anlamlıydı, ya onlara bilmeden zarar verdiysem düşüncesi, inanın ki beni kısa bir zaman içerisinde binlerce kez kahretmiştir. 13.9.2018 tarihinde genel kurul ile Kamu-İş Genel Sekreteri olarak sendikacılık hayatına başladım. Gelmiş geçmiş siyasilerin başarısızlığı nedeni ile, devlet olarak dipteydik. Toplu iş sözleşmeleri sorununu kucağımızda bulduk, maliyede bütçe bitmişti. Siyasi dalgalanmalar, hükümetlerin kurulamaması ya da kurulup kısa sürede bozulması, asgari ücret savaşları ve en kötüsü covid artık bizdeydi. Tüm bu cephelerde savaşmak gerekiyordu, peki kimin için? İşçi, devlet, toplum ve gelecek için.

Bu sebeple bürokrasi, işçi ve toplum arasında faliyet göstermem şarttı. Kaçabilir miydim? Kaytarabilir miydim? Peki kaçamazsam, kaytaramazsam bu illete tutulmayacak mıydım?Sonucu ne olursa olsun, kaçamazdım. Sorumluluklarım vardı. atama, anama, çocuklarıma, eşime, işçiye ve dair milletime, bugün de olsa hiç düşünmeden ben, Başkanım ve Yönetimimiz aynisini yaparız. Çünkü sorumluyuz, çünkü yarınlar için ümitliyiz. Çağdaş bir devlet, insanca bir yaşam ancak bilim, ilim, adalet, demokrasi ve mücadele olguları ile hayat bulur, bu olguların hayat bulması için hayat verilecekse biz varız. Ancak toplum için sizlerin de yapması gerekenler vardır. Maske, mesafe ve hijyen derken kapanma başladı.

Bu kimilerine tatil için seyhat fırsatı gibi geldi, çok üzüldüm. Evde kalalım, çünkü evde kalmak bizlere böyle ender bir zamanda ender bir fırsat verir. Bu fırsat komuşuluk ilişkilerimizi pekiştirme fırsatıdır, biz olma fırsatıdır. Unutmayın ki komuşusu açken tok yatan olamayız. İyi gözlem yaptıktan sonra hiçbirşey sormadan bir tabak yemekle komuşunuza gidiniz. Küs olsanız bile gidiniz, belki vesile olur iki damla göz yaşı ile barışırsınız, ancak sakın sarılmayın. Bizler sıcak kanlı insanlarız özümüzde sevgi vardır.

Ve illa ki yarınlarda güzel günler göreceğiz, motorları maviliklere süreceğiz.Sağlık Bakanlığı bünyesindeki tüm çalışanlar, ihbar merkezi, hastanemiz, doktorlarımız, karantina otellerindeki çalışanlar inanın ki canla başla bizim sağlığımız için çalışıyorlar, lütfen onlara yardımcı olunuz. Temaslı iseniz en azından evinizde izole olunuz, PCR testinizi yapınız. Bu süreçte yanımızda olan tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi de sunarım, iyi ki varsınız... Sağlıklı günlerde yeniden kavuşmak dileğiyle”

YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1