banner2
banner34

Şenkul Girne Avcılık Atıcılık Kulübünü ziyaret etti

Şenkul Girne Avcılık Atıcılık Kulübünü ziyaret etti
banner45
banner46

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne Belediyesi Başkan adayı Murat Şenkul, Girne Avcılık Atıcılık Spor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyaret hakkında CTP Basın Bürosu tarafından yayımlanan açıklama aşağıdadır.

banner37
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne Belediyesi Başkan adayı Murat Şenkul, Girne’yi mutlu bir kent yapmak için belediye yönetiminde değişimin şart olduğunu vurguladı. Mevcut belediye başkanının belediye-halk ile belediye-çalışan arasında küslük, kırgınlık, ayrımcılık yarattığını vurgulayan Şenkul, göreve gelir gelmez ilk yapacakları işin bu küslüğü ortadan kaldırmak olacağını belirtti.

Girne Avcılık Atıcılık Spor Kulübü’nü ziyaretinde konuşan Şenkul, belediye yönetiminde adil ve eşitlikçi bir yapının hakim olacağının altını çizerek “Kentine küs bir belediye yönetimi veya belediye başkanı olmaz. Biz, yeni belediye yönetimi olarak kent insanını ve çalışanlarımızı kucaklayacağız, etkin ve verimli hizmet anlayışımızla küslüğü ortadan kaldırıp, barışı sağlayacağız” dedi.

Girne Belediyesi Başkan adayı Şenkul, kurumsallaşmanın önemine de değinerek, kişisel değil, kurumsal ilişkilerin ön planda olacağı bir yapıyla ancak kaliteli hizmetin verilebileceğini vurguladı. Şenkul, okullar, sektör paydaşları, dernekler, birlikler, kulüpler gibi farklı alanlarda hizmet verip mücadele eden kişilerle birlik olup, kent için en iyisini yapacaklarını söyledi. Şenkul, her konuda tüm paydaşlara işbirliği teklif ettiklerini belirterek küçük küçük projelerle Girne’nin düzeltilmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Girne için yapılması gerekenleri bahaneler üretmeden sorumluluk alıp, öncülük ederek çözeceklerini anlatan Şenkul, belediyenin üretebileceği kararların yanı sıra merkezi hükümetle de istişarelerde bulunup, taleplerini ileteceklerini ve ısrarcı olacaklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1