banner2
banner34

Serdaroğlu: Çağlayan Çocuk Yuvası ve Erkek Evi’ndeki sorunlar çözülmeli

Serdaroğlu: Çağlayan Çocuk Yuvası ve Erkek Evi’ndeki sorunlar çözülmeli
banner45

Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ), Lefkoşa Çağlayan Çocuk Yuvası ve Ortaköy’deki Erkek Evi’nde yaşanan sıkıntıların giderilmesi yönünde herhangi bir adım atılmadığı gerekçesi ile Çağlayan Çocuk Yuvası’nda bir saatlik uyarı grevi yaptı.

Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, çok üzülerek ve istemden bir saatlik uyarı grevi yaptıklarını belirterek hükümete eleştirilerde bulundu ve grevin son uyarı olduğunu söyledi.

banner37
Serdaroğlu, yönetimde bulunanların tüm sorunlar karşısında duyarsız kaldığı gibi son derece önemli olan Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki sorunlar karşısında da duyarsız olduğunu ileri sürdü.

Anneliğin kutsal bir görev olduğunu ve Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki annelerin bu kutsal görevi canla başla çalışarak yerine getirmek için uğraş verdiklerini kaydeden Serdaroğlu, haksızlıklara karşısında durmaya devam edeceklerini ve susmayacaklarını belirtti.

Çalışma Bakanlığı’nın taleplerini Maliye Bakanlığına ve Başbakanlığa iletmesine rağmen personel eksikliğini gidermek ve çocukların sağlıklı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak için bir adım atılmadığını savunan Serdaroğlu, “bizi zorlamayın elzem bir yerde süresiz grev olmaz. Ama mecbur kalırsak bunun bedelini siz ödersiniz” dedi.

Serdaroğlu,  sorunların çözümü için hükümete Cuma gününe kadar süre tanıdıklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2021, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1