banner2
banner34

Siteyi su bastı, ilgilenen yok!

Girne’deki Prestij Sitesi sakinleri her yağışın ardından siteyi su bastığını belirterek, bu durumu yıllardır Kaymakamlık, Belediye ve İçişleri Bakanlığı’na bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

Siteyi su bastı, ilgilenen yok!
banner45

 

Girne Prestij Sitesi, dün yağan yağmurla birlikte sular altında kaldı. Site sakinleri Yeni Bakış’a ulaşarak her kış yaşadıkları sıkıntıyı yağışlı havanın gelmesiyle bu kış da yaşamaya başladıklarına dikkat çekerek, yıllardır sorunu Kaymakamlık, Belediye ve İçişleri Bakanlığı’na bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını kaydetti. Site sakinleri, üstte kalan diğer sitelerin borularının Prestij Sitesi’ne aktığını ifade ederek, özellikle yağışlı havalarda sitenin tamamının göle döndüğünü belirtti. 

Belediye de 

banner37
Kaymakamlık da 

görmezden geliyor

Belediyenin “halledeceğiz” demesine rağmen sorunun hala görmezden gelindiğini belirten site sakinleri, bölgenin trafosunun da Prestij Sitesi içinde yer aldığını, trafo binasının sudan etkilenmemesi için vatandaşların bina etrafına torbalar koyarak, devletin alması gereken önlemi kendi imkanlarıyla almaya çalıştıklarını belirtti. 

Deniz ABİDİN / Yeni Bakış

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1