banner2
banner34

Sucuoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

Sucuoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı
banner45
banner46

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ ün Türk Gençliğine verdiği değeri ifade eden Sucuoğlu’nun mesajı şöyle:

“19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın, 103’ üncü yılında Anavatan Türkiye ile ayni duygu birliğiyle, heyecanla kutluyoruz.

banner37
19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir dönüm noktası olup, Türkiye Cumhuriyeti bugün sahip olduğu birçok zenginliği, Atatürk’ ün o yıllarda başlattığı zorlu mücadeleler sonucu kurduğu çağdaş, demokratik devlet yapısı ve gösterdiği ilkeler ışığında elde etmiştir.

Atatürk, tüm olumsuzluklara rağmen hedefinden şaşmadan, inanç ve kararlılıkla attığı adımlar bir ülkeyi yok olmaktan kurtarmakla kalmamış, yepyeni bir Devletin temellerini atmıştır.

Atatürk, her fırsatta dile getirdiği, genç nesle duyduğu sonsuz güveni, kurmuş olduğu devlete sahip çıkılması ve daha ileri noktalara taşınması görevini Türk Gençliğine bırakarak ortaya koymuştur.

Bugün ve gelecekte daha refah, dünya standartları düzeyinde ve medeniyetleriyle bütünleşmiş bir yaşam için gençlerimize her türlü destek ve güvenceyi sunmak, onların en iyi şekilde yetişmesine katkı koymak en büyük önceliğimizdir.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canıyla kanıyla milli mücadeleye hizmet vermiş herkesi rahmetle ve minnetle anar, daha refah, umut ve güzelliklerle dolu bir gelecek dileğiyle, ‘’19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1