banner2
banner34

Sucuoğlu: “Dr. Fazıl Küçük Kıbrıs Türk Toplumuna önderlik eden bir liderdi”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Faiz Sucuoğlu, Dr. Fazıl Küçük’ün Kıbrıs Türk Halkının varoluş mücadelesinde, toplumla birlikte mücadele eden, Kıbrıs Türk toplumuna önderlik eden değerli bir lider olduğunu vurguladı. Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Halkının Varoluş ve Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 37’nci ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sucuoğlu: “Dr. Fazıl Küçük Kıbrıs Türk Toplumuna önderlik eden bir liderdi”
banner45

Dr. Fazıl Küçük’ün halktan biri olarak halk için siyaset yaptığını ifade eden Sucuoğlu, Dr. Küçük’ün her zaman alçak gönüllü, halkı ile iç içe, yardımsever, yüreği insan sevgisiyle dolu kişiliğine dikkat çekti.
Sucuoğlu, Dr. Küçük’ün, Kıbrıs Türk Halkının en sıkıntılı günlerinde çok büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, halkçılığı, cesareti, kararlılığı ve inancıyla toplumun tüm kesimleri tarafından büyük saygı ve sevgi gördüğünün altını çizdi.

banner37
Dr. Küçük’ün bir taraftan hekimlik mesleğini sürdürürken, bir taraftan da yaşam hakkı elinden alınmak istenen toplumuna önderlik ettiğine dikkat çeken Sucuoğlu, “Hiçbir olumsuzluk karşısında yılmamış, moral vermiş, başarma umudunu hep yüksek tutmuştur” dedi.
Sucuoğlu, Dr. Küçük’ün Kıbrıs Türkü’nün yolunu aydınlatan mücadelesinin halkın geleceği için çok önemli bir yol gösterici olduğunun bilinci içinde olduğunu ifade ederek, Dr. Küçük’ü aramızdan ayrılışının 37.yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle andı.
(AF/ŞEB)

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1