banner2
banner34

Sürpriz adaylar ortaya çıkıyor

Sürpriz adaylar ortaya çıkıyor
banner45

Seçimler yaklaşırken her partiden aday adayları belirmeye başlıyor. Partilerine adaylık başvurusunda bulunanlar sosyal medya sayfalarından ilan ederken, partilerin de etkili aday arayışları sürüyor.

CTP Girne’de bombayı patlattı

Özellikle sol partilerin belediye başkan adayı yapmak için uğraştığı emekli başhekim Ceyhun Birinci, siyaset CTP adayı olarak girmeye karar verdi.

Belediye başkanlığını düşünmeyen Ceyhun Birinci, CTP’nin Girne milletvekili adayları arasında yer alacak.

UBP’de İskele sürprizi

İskele’de 3 milletvekili bulunan UBP’de yeni aday adayları da belirmeye başlarken, Mağusa ve İskele bölgesinin sevilen isimlerinden emekli polis Veli Gürpınar aday adaylığını ilan etti.

banner37
Veli Gumandan olarak bilinen Gürpınar, bölgede aday adaylığını ilan eden ilk isim oldu.

Ataoğlu’nun kozu işadamları

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, aday belirlemeye ilk başlayan parti başkanı olarak her bölgeden sevilen iş adamlarını partiye çekmeyi başararak, işadamlarının eforu ve kitleleriyle seçimdeki oy oranını yükseltmeyi hedefliyor.

UBP’de Lefkoşa’dan sürpriz aday geliyor

UBP’nin Lefkoşa milletvekillerinin azalması bu bölgede garanti yeni isimlere milletvekili yolunun açılacak olması bu bölgede daha çok isimin aday adayı olması bekleniyor.

Çok sayıda genç isimlerin adaylığa soyunduğu UBP’de partinin popüler isimlerinden eski bir politikacının da aday ol

Gardiyanoğlu beklenen adımı attı

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, bölgede aday adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Belediye başkanlığına aday olması yönünde taleplerin olduğu bilenen Gardiyanoğlu, böylelikle şansını milletvekilliğinde denemek istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1