banner2
banner34

Taciz örnekleri vererek, Afrikalı öğrencileri hedef aldı

Taciz örnekleri vererek, Afrikalı öğrencileri hedef aldı
banner45

İş kadını Özlem Özbekoğlu, Afrika kökenli iki gencin, iki kıza tacizde bulunduğunu iddia ederken, yaşanılanları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Özbekoğlu’nun açıklaması şöyle: Irkçı değilim hiç de olmadım. Ancak birisinin bu ülkedeki ahlaksız şerefsiz pislik zenci takımına dur demesi lazım.

Bir değil iki değil üç değil, kız çocuklarımızı en basit bir kafeye kahve içmeye bile gönderemez duruma geldik.

Bu nasıl bir cüret ki sorgusuz sualsiz öğle vakti çok iyi bir kafede yemek yeyen iki kızkardeşe yaklaşıp abık subuk konuşabiliyor ve onları çıkışta takip bile edebiliyor.

banner37
Kamera kayıtları ve kimliği tespit edilip polise gönderildi. Görelim bakalım bu ülkede polisimizin gücü bu itlere de yetiyor mu. Yazıklar olsun artık bu ülkede nefes aldığım her güne.

Geçen hafta aynı şekilde benim ofisimde birisine aynı davranış sergilendi.

3 hafta önce kırtasiyede alışveriş yapan kıza sataşıldı ben müdahale etmek zorunda kaldım. Ne olacak bu işin sonu biri bana söylesin artık.

Yazıklar olsun. Videoyu paylaşmak isterdim gerçekten ama ne kızlarımın psikolojisini bozmak isterim ne de gerçekten hiçbirşeyden habersiz ve bana yardım eden cafe sahibini deşifre etmek isterim. Polisi göreve hükümeti artık denetime çağırıyorum”

POLİSE VE TATAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Paylaşımı sonrası konuyla ilgilenen Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amiri Rüstem Tunçtaşlı ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’a teşekkür eden Özbekoğlu, “Herkes kendine gelsin bu ülke bizim çocuklarımızındır” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Pembe cin
Pembe cin - 3 yıl Önce

Bu olaylar çoğalmaya başladı suç işleyenleri sınır dışı edin ki kalanlara örnek olsun

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1