banner2
banner34

Taçoy, Sucuoğlu’nu savundu

Taçoy, Sucuoğlu’nu savundu
banner45

UBP Parti Başkanlığı için kolları sıvayan UBP Genel Başkanı Hasan Taçoy, yaptığı açıklamayla YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’ya eleştiri getirdi.
UBP kurultayında Faiz Sucuoğlu’nun kazanması durumunda YDP’nin hükümetinden çekileceğini çünkü Türkiye’nin istemediği bir ismimle aynı hükümette olamayacaklarını belirttiği açıklamasına tepki gösteren Taçoy, “kimin genel başkan olacağına UBP’liler karar verir” dedi

Taçoy’un yaptığı açıklama şöyle:

Yeniden Doğuş Partisi genel başkanı Sn. Erhan Arıklı, UBP sayesinde hayal edemeyeceği bir makama gelmiş ancak verdiği demeçlerle UBP'yi hedef aldığının farkında bile değil. 
Her şeyden önce şunu bilmeli ki;
UBP genel başkanının kim olacağına, UBP'liler karar verir. Kiminle koalisyona girileceğine de UBP yetkili kurulları karar verir. 

banner37
Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenlerin UBP kurultayına yönelik telkini varsa, bizim bilmediğimiz ve kendi bildiği ne varsa sayın Arıklı açıklamalıdır. Türkiye'den kendisine kim, "şu aday seçilirse hükümetten çekil biz bunu istemiyoruz" dedi, açıklamalıdır. 
UBP bu ülkenin en büyük ve en örgütlü partisidir. 
Bu açıklamalar Sn. Arıklı'nın haddi olmadığı gibi, beklentimiz UBP Genel başkanlığını geçici olarak yürüten Sn. Ersan Saner'in de kendisine gerekli en ağır cevabı vermesidir. 
Bir UBP'liyi bir makama ancak UBP'liler getirir ve UBP'liler götürür.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Inci Erguler
Inci Erguler - 3 yıl Önce

Sn.Arikli niye böyle bir açıklama yaptı. Türkiyenin müdahale etmesini onaylıyor mu?yoksa kendisi piyon bir görev için mi?bunları yapıyor.Biz kimi sececeğimize kimse karar veremez,kim seçilirse de Türkiye onunla çalışmak zorundadır.Arıklıyı ve bunu söyleyen Türkiye iktidarı, kim olursa olsun kınıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1