banner2
banner34

Tatar, Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni kabul etti

Tatar, Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni kabul etti
banner45

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuriş ve heyetini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, yapılan çalışmaların uluslararası boyutuyla ilgi gördüğünü belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nden ve farklı ülkelerden yüzücülerin, uluslararası arenalarda düzenlenen yarışlara katıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, yüzme sporunun barışa ve kardeşliğe verilen bir mesaj olduğunu dile getirdi. Uluslararası yarışların sürmesi temennisinde bulunarak bütün sporculara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar; “KKTC adına bütün dünyaya verilen bir mesaj vardır, o da şudur; sporun hiçbir engele takılmaması gerekir” dedi. 

banner37

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de çok başarılı yüzücülerimizin olduğunu ifade ederek sporcularımızın katılabileceği ve uluslararası etkinliklerde yer alabileceği projelerin olduğunu vurguladı. Doğu Akdeniz’deki barış ve huzurun önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, böyle etkinliklerle dünyaya barış mesajı vermekte olduğumuzu belirterek bütün sporculara başarılar diledi ve organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti.  

Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuriş de konuşmasında, kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkür etti. Geçen yıl 1 Eylül’de Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasında çift yönlü yüzülen ve Akdeniz Barış Parkuru olarak adlandırılan organizasyonun, bu yıl 4’üncüsünün yapılacağını dile getiren Kuriş, Akdeniz Barış Parkuru’nun; Akdeniz’de barış içinde yüzülebildiğini göstermek ve KKTC’nin tanıtılmasını amaçlayan bir proje olduğunu belirtti  

Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1