banner2
banner34

Tatar: Kaza ve kayıpların olmaması için lütfen trafik kurallarına uyalım

Tatar: Kaza ve kayıpların olmaması için lütfen trafik kurallarına uyalım
banner45
banner46

Cumgurbaşkanı Ersin Tatar, halka tarfik kurallarına uyma çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaptığı açıklamada, ülkede son günlerde yaşanan trafik kazaları ve buna bağlı olarak yaşanan kayıplardan derin üzüntü duyduğunu dile getirdi.

banner37
Bu kazaların üç önemli nedeninin alkollü araç kullanımı, aşırı sürat ve dikkatsiz araç kullanımı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, “Yaşanan trafik kazalarında meydana gelen ölümler dikkate alındığında halkıma çağrım alkollü iken araç kullanmamaları, sürat yapmamaları ve dikkatli bir sekilde trafik kurallarına riayet ederek araç kullanmalarıdır” dedi.

Tatara ayrıca yayaların da yolda karşıdan karşıya geçerken yaya geçitlerini kullanmaları ve trafik kurallarına uymalarının da son derece önemli olduğunu belirtti.

Tatar açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Trafik kuralları sadece sizin hayatınızı değil aynı zamanda sevdiklerinizin ve hatta hiç tanımadığınız insanların da hayatını kurtarır. Herkes şunu unutmamalıdır ki, araç kullanan değerli kardeşlerim sizleri evlerinizde bekleyen eşleriniz, çocuklarınız ve sevenleriniz vardır. Kaza ve kayıpların olmaması için lütfen trafik kurallarına uyalım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1