banner2
banner34

Tatar, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’ni kabul etti

Tatar, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’ni kabul etti
banner45

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin başkan ve yöneticilerini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’yi yaşatmak ve güçlendirmek için büyük bir gayret gösterildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar özellikle turizm, ziraat, tarım ve çeşitli alanlarda yapılan yatırımların daha da arttığını dile getirdi. KKTC’de her sektörde ciddi anlamda bir yapılanmanın olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, Ukrayna-Rusya arasındaki savaşın getirilerinin de ülkemizde hissedildiğini belirterek bir an önce bu savaşın son bulmasını temenni etti. 

banner37

“Maraş açılımıyla ülkemizin turizm açısından ciddi anlamda kalkınacak” 

“Dünyada huzurun var olması, pandeminin artık etkisiz hâle gelmesi, savaşların bitmesi en büyük dileğimdir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de her türlü zorluğun birlikte göğüslendiğini vurgulayarak “Artık daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum” dedi. 

KKTC’de büyük bir potansiyelin bulunduğunu, özellikle Maraş açılımıyla ülkemizin turizm açısından ciddi anlamda kalkınacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar; “Yurt dışından ve Anavatan’dan gelen öğrencilerimizin artmasıyla da eğitim sektörü ivme kazanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ile böyle temasların artarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1