banner2
banner34

Tatar ve eşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Değirmenlik İlkokulu’nu ziyaret etti

Tatar ve eşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Değirmenlik İlkokulu’nu ziyaret etti
banner45
banner46

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Değirmenlik İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Tatar ve eşi Sibel Tatar, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar okulu ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102 yıldır kutlandığını belirterek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara ve eğitime verdiği öneme dikkat çeken Tatar, gelecekte ülkeyi yönetecek olan çocukların, devletin gelişmesinde büyük rol oynadığını kaydetti.

banner37
Cumhurbaşkanı Tatar, çocuklara verdiği mesajda, derslerde başarılı olurken güzel arkadaşlıklar kurma, sevgi ve muhabbeti geliştirmenin önemini belirtti.

Eğitimin parçası olan kültür, spor ve sanat alanında kendini geliştirebilen çocuklar olarak gelecekte ülkenin yönetiminde söz sahibi olmaları temennisinde bulunan Tatar, “KKTC devletinin kendi imkanları çerçevesinde verdiği eğitimle ve değerli öğretmenlerinizin katkısıyla gelecekte ülkemiz adına önemli rollerde bulunacağınıza inanıyorum. Sizleri seviyoruz. Sizlere güveniyoruz. Gelecek sizlerin olacak. Sizlerin başarılarıyla devletimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

KARASEL

Değirmenlik İlkokulu Müdürü Nedime Karasel ise, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar’ı Değirmenlik İlkokulu’nda görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında, Değirmenlik İlkokulu okul bahçesine daha fazla zeytin fidanı dikme hedefine verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Cumhurbaşkanı Tatar daha sonra, okul bahçesine zeytin fidanı dikerek öğrencilerle sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1