banner2
banner34

TDP Gençlik Örgütü kamp düzenledi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü kamp düzenledi. Kamp, eğitim ve Sosyal amaçlı olarak, 25-27 Ağustos tarihlerinde Kantara’daki Gençlik Dairesi kamp tesislerinde gerçekleştirildi.

TDP Gençlik Örgütü kamp düzenledi
banner45

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Asım İdris, Milletvekili Zeki Çeler, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı, İskele İlçe Başkanı Cemaliye Soğancı, Lefkoşa İlçe Başkanı Özmen Birinci ile bazı MYK ve PM  Üyeleri de kampa günübirlik ziyaretler gerçekleştirdi.

         Genel Başkan Özyiğit ile Genel Sekreter İdris, parti çalışmalarına yönelik bilgiler verirken, özellikle gençlerin görüş ve düşünceleri dinlenerek gelecek planlamaları şekillendirildi. Kampta ayrıca TDP Milletvekili, aynı zamanda Meclis bünyesinde kurulan 'Trafik Güvenliği Komitesi" Başkan Yardımcısı Zeki Çeler, komitenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi, trafik güvenliği konusunda değerlendirmelerde bulundu. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da 'Yerel Yönetimler' başlıklı eğitim çalışmasında belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında kısa bilgiler verdi, partinin yerel yönetim vizyonuna yönelik değerlendirmelerde bulundu. Demokratik, özerk yerel yönetim vizyonunun parti programında daha geniş şekilde yer alması yönündeki çalışmaların ilerletilmesi kararlaştırıldı.

banner37
-Nalan Ersümer-

 TDP Gençlik Örgütü Eş Başkanı Nalan Ersümer, kampın oldukça verimli geçtiğini belirterek, kampa katılan, katkı koyan herkese teşekkür etti

 Kampın parti içi dostlukların ve kaynaşmanın daha da pekişmesi, farklı fikirlerin tartışılması, karşılıklı değerlendirmeler ve analizlerin yapılarak yeni projelerin ortaya çıkması açısından faydalı olduğuna dikkat çeken Ersümer, ayrıca 'trafik' ve 'yerel yönetimler' başlığı altında yapılan eğitim çalışmalarının da oldukça yararlı olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1