banner2
banner34

TDP,UBP’yi ziyaret etti

TDP,UBP’yi ziyaret etti
banner45

Toplumcu Demokrasi Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Evrim Hıncal başkanlığındaki heyet, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TDP Lefkoşa İlçe Başkanı Evrim Hıncal, yeni ilçe başkanı olarak seçilmesinin ardından, heyetiyle beraber ilk ziyaretini Ulusal Birlik Partisi’ne gerçekleştirdiklerini, diğer partilerin ilçe başkanlarını da ziyaret edeceklerini belirtti.

banner37
Hıncal ziyarette, “Görüş farklılığı olsa da bütün gailemiz ülkenin daha iyi bir yere gelebilmesi için mücadele etmektir” dedi. UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ise konuşmasında, ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Hıncal’a yeni görevinde başarılar diledi.

Gardiyanoğlu, “Siyasi alanda yelpazelerin farklı tarafında yer alsak da bizler Kıbrıs Türk halkına örnek teşkil etmeliyiz. Gailemiz, ülkedeki birçok krizi çözmek adına, ortak paydada buluşup, çok ciddi sıkıntı yaşayan halkımıza bir çözüm üretmektir” dedi.

Gardiyanoğlu, yaklaşan bir erken genel seçimin göründüğüne işaret ederek, “Her ne kadar Parlamentoda Nisan 2022 gibi konuşulsa da bizlerin inancı Ocak 2022 yönündedir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1