banner2
banner34

Tecavüz iddialarını reddetti!

B.E. (E-23) isimli zanlı, ev arkadaşına tecavüze teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuklandı

Tecavüz iddialarını reddetti!
banner45

Haspolat Belediye Evleri’nde ikamet eden B.E. (E-23) isimli zanlı, ev arkadaşını ciddi şekilde darp edip, tecavüze teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

“Cinsel Tecavüze Teşebbüs, Cinsel Saldırı, Cinsel Taciz ve Ciddi Darp” suçlamalarıyla tutuklanan B.E. (E-23) isimli zanlı mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Cansu Lefkonuklu, tanık olarak Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ozan Kuşak’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Kuşak, zanlı B.E.’nın 21 Mart 2024 tarihinde saat 02.30 raddelerinde Haspolat Belediye Evleri’ndeki ikametgahı içerisinde ev arkadaşı Ç.T.’nin elleri ve ayaklarını tutup yatak üzerine bastırarak ciddi şekilde darp ettikten sonra bağırmaması için elleri ile ağzını kapatarak giydiği kıyafetleri çıkarmaya çalışıp, arzusu hilafına göğüslerini elleyip dudaklarından öperek cinsel saldırıda bulunduktan sonra, cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

banner37
Ozan Kuşak, Ç.T.’nin kıyafetlerini çıkarmaya çalışan zanlının cinsel organına tekme atıp üzerinden uzaklaştırdığını belirtti.

Kuşak, şikâyet üzerine zanlının aynı gün kalmakta olduğu evde tespit edilerek, tutuklandığını ve ikametgahta yapılan arama neticesinde müştekinin ifadesinde bahsettiği olay anında zanlının giymekte olduğu eşofman altı ile askılı siyah renkli atletin odasında tespit edilerek DNA araştırılması yapılmak üzere emare olarak alındığını anlattı.

Kuşak, ayrıca zanlı ve müştekiden DNA incelemesi için kan ve tükürük swapları alındığını belirtti.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını söyleyen Kuşak, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı, suçlamaları reddetti. Zanlı,  “İşsizim. Ev arkadaşı olarak anlaştık. Onu birçok kez işe ve okula bıraktım. 300 TL son paramdı ve benzin koyup, onu işe bıraktım. Kira vermek istemedi ve evden çıkacağını söyledi. Ben de istediği yere bıraktım. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.
Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının üç ayı aşmayacak süreyle hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1