banner2
banner34

Tecavüzü cep telefonuna kaydetti

Girne Kaza mahkemesi bir otelde, önceki gün, alkol tesiri altında bulunan genç kıza tecavüz etmekle suçlanan Aykut Dönmez aleyhine 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Tecavüzü cep telefonuna kaydetti
banner45

Polis mahkemede tecavüze ait detayları anlattı.

Aykut Dönmez isimli genç, Girne’de faaliyet gösteren bir otelde önceki gün alkol tesiri altında baygın halde olan genç kıza tecavüz ettiği gerekçesi ile gözaltına alındı.

Yapılan soruşturmada, zanlının tecavüzü şahsına ait cep telefonuna kaydettiği tespit edildi.

Zanlı Aykut Dönmez, “Cinsel tecavüz” ve “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlaması ile Girne Kaza Mahkemesi’nde dün yargıç huzuruna çıkarıldı.

3 gün poliste tutuklu kalacak

banner37
Girne Adli Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Üzeyir Kürşat Koçer, mahkemedeki ifadesinde, Girne’de faaliyet gösteren bir otelde 7 Eylül 2017 tarihinde, zanlı Aykut Dönmez’in, alkol tesiri altında bulunan genç kız ile rızası dışında cinsel ilişkiye girdiğini ve bu ilişkiyi şahsına ait cep telefonu ile kaydettiğini belirtti.

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz devam ettiğini kaydeden Polis Çavuşu Koçer, olayla ilgili birçok ifade temin edildiğini ancak halen daha alınacak ifadeler bulunduğunu belirtti.

Koçer, olayda tanık konumundaki kişiler ile zanlının arkadaş olduklarına işaret ederek, bu aşamada zanlının serbest kalması halinde soruşturmanın seyrine olumsuz etki etmesinin kuvvetle muhtemel olduğunu dile getirdi.

Polis Çavuşu Koçer, zanlının ilk nazarda 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1