banner2
banner34

Toles Sınavı 23 Haziran’da DAÜ’de

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılan ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kıbrıs ve Türkiye çapında resmi

Toles Sınavı 23 Haziran’da DAÜ’de
banner45
banner46

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi  (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılan ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kıbrıs ve Türkiye çapında resmi TOLES (Hukuk İngilizcesi Becerileri Sınavları) kurslarının sınavı, 23 Haziran 2016 Perşembe günü, saat 14:30’da, Hukuk Fakültesi amfisinde gerçekleştirilecek.

 

banner37
Katılımın her yıl artarak devam ettiği TOLES kurslarına katılan toplam 33 kişi kurs müfredatları doğrultusunda sınava girecekler. TOLES sınav koordinatörü Peril S. Emiroğluları, söz konusu sınavlara katılım sayısının her yıl  arttığını ve başarı oranının da oldukça iyi olduğunu belirtti. TOLES derslerinin DAÜ Hukuk Fakültesi’nde seçmeli ders olarak verildiğine değinen Emiroğluları, çalışan avukatlara yönelik gelen talepler doğrultusunda gece kurslarının da açıldığını bildirdi. Emiroğluları, bu kursları almadan da Hukuk İngilizcesi’nde kendini belli bir seviyeye getirmiş olan hukukçuların yılda iki kez yapılan bu sınavlara katılabildiklerini belirtti. 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1