banner2
banner34

Toplama İşleminin Sonucu "Hükumet"in İstifasıdır!

Toplama İşleminin Sonucu "Hükumet"in İstifasıdır!
banner45
Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel başkanı Tufan Erhürman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hükümetin istifasını istedi.

İşte o açıklama;

Toplama İşleminin Sonucu "Hükumet"in İstifasıdır!
banner37
Yalnızca ilk anda aklımıza gelenleri sıralayalım: Piyango bileti yanlış, toplatıyoruz. Maaşlardan kesinti kararı yanlış, "düzeltiyoruz". İhalesiz akaryakıt alımına ilişkin yasa gücünde kararname yanlış, geri çekiyoruz. Alkollü içki zammı yanlış, indirime gidiyoruz. Elektrik zammı da yanlış. Ondan da indirime gidiyoruz...

Bir de yanlış olduğu kabul edilmesine karşın düzeltilmeyenler var: Hala ihalesiz akaryakıt alıyoruz; yanlış, ülkeyi zarara uğratıyoruz ama devam ediyoruz. Hala asgari ücreti belirleyemedik, yanlış ama n'apalım?! Ek bütçede gelirleri eksik öngördük, yanlış ama bakacağız!..

Tüm bunlarla ilgili, özür, istifa, görevden alma, hesap sorma lafları havada uçuşuyor. Peki böyle bir krizin ortasında art arda gelen, yurttaşları düzeltmek için uğraşmaktan, sizi geri adım atmaktan helak eden bunca "yanlış"ın bir de toplaması olduğunu ne zaman anlayacaksınız?!

Hepsini yazın alt alta, bir de çizgi çekin, toplayın! Göreceksiniz ki çizginin altındaki toplam, özür, görevden alma, hesap sorma falan değil, "hükumetin istifası" çıkacak!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1