banner2
banner34

Törehan, köy ziyaretlerine devam ediyor

Törehan, köy ziyaretlerine devam ediyor
banner45
banner46

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkan adayı Ebru Törehan, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Törehan’ın ziyaretlerine ilişkin partiden yapılan açıklama aşağıdadır.

UBP Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkan adayı Ebru Törehan mesleki hayata atılmak isteyen ancak eğitim alma fırsatı yakalayamamış kişilerin ücretsiz faydalanacağı esnaf sanat kursu imkanı yaratacaklarını açıkladı.

Ulusal Birlik Partisi’nin Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkan adayı Ebru Törehan köy ziyaretlerine devam ediyor. Törehan gittiği yer köyde büyük ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.

banner37
Bölgedeki sorunların çözümüne yönelik hazırladığı projeleri vatandaşlar ile paylaşan Törehan’a destek çığ gibi büyüyor.

Seçimi kazanacağından şüphesi olmadığını ifade eden Törehan, “Ben 26 Aralık tarihi itibarıyla neler yapacağımı insanımıza anlatıyorum” dedi.

Törehan bölgedeki işsizlik sorunun en önemli konulardan biri olduğunu belirterek bunu aşabilmek için ürettiği çeşitli projelerden bahsetti.

Bunlardan biri de Küçük Esnaf ve Zanaatkar Kurslasına Destek projesi. Törehan “Bu proje ile mesleki hayata atılmak isteyen ancak eğitim alma fırsatı yakalayamamış insanlarımızın ücretsiz esnaf sanat kursu almalarını sağlayacağız. Bu destekle insanımıza meslek sahibi olma yeni iş bulma veya yeni iş kurma imkanı yaratacağız” dedi.

GÜNDÜZ BAKIM EVİ TADİL EDİLECEK

Törehan istihdam sorunu dışında sağlık konularıyla ilgili de beklentilerin karşılanacağını kaydetti. Bölgeye Türkiye’deki kardeş belediyeler aracılığı ile iki yeni ambulans konuşlandırılacağı bilgisini paylaşan Törehan, böylelikle can kurtarabilecek ilk müdahalenin yapılabilmesine olanak sağlanacağını dile getirdi. Meriç köyünde bulunan Meriç Bakımevi’nin tadilata ihtiyacı olduğunu ifade eden Törehan, “Buranın tadilatını yapacak ve ikamet eden veya çalışan bireylerin yaşam koşullarını iyileştireceğiz” ifadelerine yer verdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1