banner2
banner34

Tosun: Bizim için Ulusal Birlik Partisi defteri kapanmıştır

Tosun: Bizim için Ulusal Birlik Partisi defteri kapanmıştır
banner45
banner46

UBP içersinde sıkıntılı günler yaşanmaya devam ediyor. Farklı konular üzerinde, UBP tabanından siyasilere verilen tepkilere bir yenisi daha etkilendi. KKTC'nin en eski muhtarlarından Ali Tosun'un vefat etmesi üzerine oğlu Yusuf Tosun'dan UBP'li siyasilere isyan etti. 

banner37
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yusuf Tosun, kullandığı ifadelerin Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, eski belediye başkanı ve babasının arkadaşı Fuat Namsoy ve Ibrahim Erbildim için geçerli olmadığını kaydetti. Tosun: Bizim için Ulusal Birlik Partisi defteri kapanmıştır. dedi.

Yusuf Tosun’un paylaşımı şu şekilde:  

“36 sene bilfiil kesintisiz muhtarlık hizmeti veren ve rahmetli olana kadar da muhtar olan KKTC'nin en eski muhtarı, UBP delegesi babamın her seçimlerde telefonunu sürekli arayan, evimizin kapısını her seçimde aşındıran tüm siyasi arkadaşlar cenazemize katılmayarak bizleri onurlandırdınız. Sakın ola bu saatten sonra da olduğumuz yere ayak basmayınız. İçinizde adam gibi adam olan Girne Kaymakamı Sn. Sinan Güneş, Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ , eski belediye başkanı ve babamın arkadaşı Sn. Fuat Namsoy ve Ibrahim Erbildim  sizleri bu kefeye koymuyorum . Ancak bizim için Ulusal Birlik Partisi Defteri kapanmıştır. KKTC’nin 36 yıllık en eski muhtarına vefasızlık.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1