banner2
banner34

Tüccara inat karpuzu bedava dağıtıyor

Tüccara inat karpuzu bedava dağıtıyor
banner45
banner46

Doğancı köyünde yaşayan Recep Tozanlı isimli çiftçi sosyal medya hesabından tüccara inat bedava  diyerek tarlasındaki karpuzları bedava vereceğini duyurdu.

banner37
Tozanlı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Evet son zamanlarda tüccar bozuntusu vede market sahiplerinin üreticinin malını ucuza vede beleşe verme heveslerine bir üretici olarak tabikide sesiz kalamazdım,bu bağlamda patateslerin küçük vede orta boylarını ELYE TREN YOLU galifte beleş yani çekinmeden bedava alabilirler. Not patates sökümüm devam ettiği için bitirirkenden girne vede lefkoşada beleşe dağıtım yapacam evlere servis yokdur yerini yine feyisten paylaşacam.elmi yaman ben mi yaman hodri meydan.bundan sonra da ne üretirsem marketlerin önünde aldıkları fiyata satacam beki belediyeciler de biz üreticilere zorluk çıkarmazlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayla Erdal
Ayla Erdal - 3 yıl Önce

Allah yardımcınız olsuN
Hakikaten marketler çok pahalı, hepiniz haklısınız maaşlar belli pahalılık da meydanda. Toplum iflas etmiş kimin omuru

Mustafa Mustafa dağcan Londuradan
Mustafa Mustafa dağcan Londuradan - 3 yıl Önce

Bir Ağacın doğru bųyümesini istersen, Agacî kesecen yani budaycan,Mademki Kktc hųkümeti, size sahip çıkmaz ve binbir zorluklarla yetistirdiğiniz, ürünü Almadığını bırak,uygun fiyatada satılmasına yardımda etmez, sizda yetistirdiğiniz ųrünleri büyük marketler önünde satın başka caresi yok ekmek parası ,Belediye damsa malınıza sahip çıkar,ÇOLUK COCUĞUNUZU DÜSÜNEREK HALKIN EKMEK PARASI YLA OYNAMAZ KIRMADAN AĞAÇ DOĞRU ÇIKMAZ,ÇOK ÜZĞÜNÜM BUNLARA

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1