banner2
banner34

Tufan Erhürman Sucuoğlu'na sert çıktı!

CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu'nun “CTP usulsüz istihtam yaptı” açıklmalarına yanıt verdi.

Tufan Erhürman Sucuoğlu'na sert çıktı!
banner45

Erhürman Sucuoğlu'nu somut olmaya davet etti.

CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu'nun “CTP usulsüz istihtam yaptı” açıklmalarına yanıt verdi. Erhürman Sucuoğlu'nu somut olmaya davet etti.

CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman dün akşam Kıbrıs Genç TV'de Mustafa Alkan'ın sunduğu Er Meydanı programına konuk oldu.

banner37
Erhürman, usulsüz istihdam iddialarına yönelik kendisinin ve MYK üyelerinin de partizanca istihdam olmaması için çalıştıklarına değinerek “Yine de bilmediğimiz şeyler olabilir. Açık söylüyorum. Hukukçuyum ama avukatlık yapmadım. Yine de isim isim bana gelirse yurttaşlar, bizzat ben dava dilekçesini hazırlayıp dosyalayacağım” dedi.

Erhürman, açıklamalarında Sucuoğlu'nu somut olmaya davet ederken kendisinin bilgisinde herhangi bir partizanca istihdam yapılmadığını fakat Sucuoğlu'nun bildiği ve kendisinin bilmediği bir şeyler varsa bunu açıklması gerektiğine değinerek, “ilgili bakan arkadaşlarım bunun siyasi sorumluluğunu alır” dedi.

kaynak: kıbrıs postası

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1