banner2
banner34

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu’nun davetlisi olarak bugün bir günlüğüne KKTC’ye geldi

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de
banner45

 

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı resmi temaslarda bulunmak amacıyla Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun davetlisi olarak bugün KKTC’ye geldi Saat 09:05’te KKTC’ye gelen Avcı, saat 10:00’da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edildi.

CUMHURBAŞKANI AKINCI, KONUK BAKAN AVCI’YI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı kabul etti.

banner37
Avcı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun davetlisi olarak bu sabah KKTC’ye geldi. Konuk Bakan Avcı ve beraberindeki heyet, ilk ziyaretini Cumhurbaşkanlığı’na yaptı.

Basına sadece görüntü verilen görüşmede, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Müsteşarı İsmet Esenyel, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu, Cumhurbaşkanlığı Dairesi Genel Müdürü Gülden İlkman ve diğer bazı yetkililer hazır bulundu.

Turizm ve Çevre Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Avcı, saat 10:45’te Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’i, saat 12:00’de Başbakan Hüseyin Özgürgün’ü ziyaret edecek. Avcı ve Ataoğlu, saat 13:00’ten itibaren sırasıyla Lefkoşa Büyükhan, Selimiye Camii ve Lokmacı bölgesine gidecek.

Saat 14:00’te Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova’yı ziyaret edecek olan Avcı, saat 15:00’te ise Turizm ve Çevre Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek heyetler arası görüşmeye katılacak.

TC Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet saat 18:15’te KKTC’den ayrılacak.  

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1