banner2
banner34

“UBP mutlaka kendi adayını gösterecek”

UBP Genel Sekreteri Saner, Cumhurbaşkanlığı seçimini ülke için çok önemli gördüklerini söyledi

“UBP mutlaka kendi adayını gösterecek”
banner45
banner46

Ulusal Birlik Partisi (UBP)  Genel Sekreteri Ersan Saner, gerek yurt içi gerekse yurt dışı çabalarla Kıbrıs Türk halkını layık olduğu gelişmişlik seviyesine ulaştırmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Saner, “Biz halkımız için varız. UBP demek halka, devlete hizmet demektir. O yüzden halkımız bizi iktidara taşıyor, güveniyor. Biz sloganlar ortaya koymak yerine çözüm odaklı çalışırız” dedi.

UBP’nin bu seçimi ülke için çok önemli olarak gördüğünü, dolayısı ile KKTC’yi hak ettiği noktaya taşımak adına mutlaka kendi adayını göstereceğini söyledi.

banner37
Saner “UBP’nin gelenekleri, bugüne kadar yaptıkları ortadadır. UBP Parti Meclisi, halktan, tabandan, örgütlerden, ilçelerden gelen seslere kulak vererek görevini yapacak ve adayımızı belirleyecektir. Sayın Tatar da zaten tabanın sesine kulak vereceğini, parti kendisine hangi görevi verirse buna uyacağını açıklamıştır. Şu anda durum budur” dedi.

“AKINCI SINIFTA KALDI”

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın performansı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Saner, Cumhurbaşkanı Akıncı’nın federasyon görüşmeleri kararından dolayı sınıfta kaldığını iddia etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1