banner2
banner34

UBP- PM 'Üstel’e Hükümeti kurma görevini onayladı

UBP- PM 'Üstel’e Hükümeti kurma görevini onayladı
banner45
banner46

UBP- PM 'Üstel’e Hükümeti kurma görevi verilmesini' onayladı. 

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, bugün Parti Meclisimizin yapmış olduğu toplantı sonucunda görevlendirmeyi Ünal Üstel'e verdi. Bugünden itibaren Ünal Üstel çalışmalara başlayacak.

UBP Parti Meclisi sonrası konuşan Faiz Sucuoğlu’nun satır başları şöyle;

banner37
Birlik ve beraberlik noktasında mesajlar verildi çünkü UBP her birlik ve beraberlikte sıkıntı yaşadığında ülke de sıkıntıya giriyor.Taban ile sürekli konuşuyoruz bu sıkıntılı süreç kısa sürede aşılacak. Bir arkadaşımız olumsuz yönde şerhini koydu ama karar alkışlar içerisinde alındı.

UBP içerisinde bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. 2 başlılık biraz zorlayacak ama onu da aşacağız. Yapılacak olan çalışmalarda ve yol haritalarında UBP'nin büyüklüğü ağırlığını herkesin görmesi anlaması hissetmesi gerekiyor.

6 ay önce kurultay yapıldı. Yüzde 61'lik bir sonuç var. 2 buçuk sene sonra yine yapılır hazırlanacak arkadaşlar yine karşımıza gelir.

Bir haftada YDP ve DP'nin son dakika karar değiştirmesi dengeleri değiştirdi. Benim inancıma ve kişiliğime gidip tekrardan koalisyon ortaklığı konuşmak mümkün değildir. Dostluk farklı şey siyaset farklı şey.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1