banner2
banner34

Uçuş olmayan havalimanından tur  sattılar, yolcular Ercan’da kaldı

Uçuş olmayan havalimanından tur  sattılar, yolcular Ercan’da kaldı
banner45

Ercan Havalimanı’ndan uçuş olmayan Trabzon üzerinden bayram dönemini kapsayan bir turu pazarlayan acentelerin müşterilerine hayali bir tur pazarladıkları ortaya çıktı.
Bayram dönemi için Trabzon üzerinden tur satan bazı acentelerin müşterileri, uçak seferi olmadığı için dün gece Ercan Havalimanı’ndan evlerine geri döndüler.

banner37
Kıbrıs Net Haber’in edindiği bir bilgiye göre 100’ün üzerinde vatandaş mağdur olurken, bayramda Karadeniz turları hayal oldu.
Mağdur tatilciler, hatta kendilerine Trabzon Havalimanı’nda grev olduğu için turun ertelendiğinin bile söylendiğini kaydettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2022, 11:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.S
S.S - 2 yıl Önce

Bir haberi haber yapmak icin once arastirmaci olmaniz gerekir isin asli astari nedir bakilmali. Ercandan trabzona evet tarifeli sefer yoktur ancak tarife disi sefer duzenlenemez diye bir kuralda yoktur. Charter ucus icin yapilan bir anlasma sozkonusu ancak son dakika karsi firma seferi duzenlemekten vazgecti. Yolculara bilgilendirme yapildi ve karadeniz turlari 1 gece uzatilarak istanbul uzerinden yola cikildi. Arastirin once

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Kıtsab'ın derhal devreye girmesi lazım...

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1