banner2
banner34

UKÜ 22. Bahar Şenlikleri kortej yürüyüşü ile başlıyor

UKÜ 22. Bahar Şenlikleri kortej yürüyüşü ile başlıyor
banner45
banner46

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖĞDM) bağlı Sosyal Etkinlikler ve Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından organize edilen 22. Bahar Şenlikleri 10 Mayıs Salı günü 18.00’da Dereboyu Başbakanlık Işıkları’ndan kortej yürüyüşü ile başlıyor.

yönetim kadrosu, akademisyenleri, öğrenci kulüpleri ve yabancı öğrenci topluluklarının yer alacağı kortej yürüyüşünde, farklı ülkelerden gelen öğrenciler geleneksel kıyafetleriyle, UKÜ bandosu ise şarkıları ile korteje eşlik edecek.

Tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle ara verilen UKÜ Bahar Şenlikleri, bu yıl ‘çeşitlilik, kapsayıcılık ve dönüşüm’ temaları ile 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

banner37
UKÜ Kampüsü’nde 4 gün boyunca devam edecek 22. Bahar Şenlikleri kapsamında dünyaca ünlü yerli ve yabancı sanatçı ve gruplar sahne alacak.

Norm Ender konseri ile başlayacak olan festivalin kapanış konserini ise Avrupa turnelerinde sıkça yer alan dünyaca ünlü Garmiani ve Sanjin yapacak.

22. Bahar Şenlikleri Telsim ve KKTCell’in iletişim sponsorluğunda gerçekleşirken, festivalin medya sponsorluğunu ise NRG Play üstleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1