banner2
banner34

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DAÜ’de anılacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DAÜ’de anılacak
banner45
banner46

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılı vesilesiyle, 10 Kasım 2022 Perşembe günü, saat 08:45’te, DAÜ Atatürk Anıtı önünde Anma Töreni gerçekleştirecek.

DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) ile Atatürkçü Düşünce Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan tören programı kapsamında, saat 09:00’da DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saat 09:03’te DAÜ-ATAUM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Turgay Bülent Göktürk tarafından 10 Kasım Bildirisi okunacak. Saat 09:05’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise saat 09:10’da DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın bir konuşma gerçekleştirecek. Konuşmaların ardından saat 09:20’de Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı öğrencilerinden oluşan koro müzik dinletisi gerçekleştirecek. Saat 09:30’da ise Merkezi Derslikler Binası Lobisi’nde “1938 Basınında Atatürk ve Atatürk Fotoğrafları” konulu resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek. Söz konusu törene öğretim üyelerinin cübbeleri ile katılmaları gerekiyor.

banner37
(E) Orgeneral İlker Başbuğ Konferans Gerçekleştirecek

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 26. Genelkurmay Başkanı (E) Orgeneral İlker Başbuğ, 11 Kasım 2022, Cuma günü, saat 14:30’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda “Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk” konulu konferans gerçekleştirecek. Katılımın yoğun olmasının beklendiği söz konusu konferans halka açık olarak gerçekleştirilecek.

      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1