banner2
banner34

Uslanmıyoruz!

Hafta sonunda havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar, Boğaz Piknik Alanı’na akın etti ancak çöp yığınlarıyla karşılaştı. Kimileri sitem etti, kimileriyse kendi çöplerini de orada bırakmakta sakınca görmedi

Uslanmıyoruz!
banner45

Hafta sonunun güneşli geçmesini fırsat bilen vatandaşlar Boğaz Piknik Alanı’na akın etti. Ancak ne yazık ki, gerek daha önce orada piknik yapan bazı vatandaşlar, gerekse hafta sonunda çöpler arasında piknik yapmak zorunda kalanların bazıları, çöplerini çöp bidonlarına değil de gelişi güzel etrafa attığı için ortaya çok çirkin görüntüler çıktı.

banner37
Gerek belediyeler gerekse bazı sivil toplum örgütleri tarafından defalarca temizlenen Boğaz Piknik Alanı yine bilinçsiz veya sorumsuz bazı vatandaşların kurbanı oldu.

KIBRIS’a konuşan vatandaşlar, piknik masalarının yanında atılı durumda olan çöplerden şikâyetçi oldu. Vatandaşlar, bir yandan çöplerin yanında yemek yediklerini söylerken bir yandan da kırık camlardan dolayı çocuklarının oyun oynarken yaralanmalarından endişe duyduklarını ifade etti.

Her masanın yanına çöp bidonu konulması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, yetkililerden Boğaz Piknik Alanı ile ilgili yaptırım uygulamasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1