banner2
banner34

‘Uyuşturucuyu Selehattin’den aldım’

Geçitköy’de bir gece kulübünde gerçekleştirilen aramada bulundukları masanın altında sigara paketi içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu bulunarak tutuklanan Yakup Aslantürk ve Ali Gül’ün yalan söyledikleri ortaya çıktı

‘Uyuşturucuyu Selehattin’den aldım’
banner45

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından hafta sonucu Geçitköy’de bir gece kulübünde gerçekleştirilen aramada bulundukları masanın altında sigara paketi içerisinde az miktarda hintkeneviri türü uyuşturucu bulunarak tutuklanan Yakup Aslantürk ve Ali Gül’ün yalan söyledikleri ortaya çıktı. Tutukluluk talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılan ve duruşmada, “Sigara dahi içmiyorum” şeklinde konuşan Yakup Aslantürk’ün aracında 2 gram uyuşturucu bulundu. Polise itirafta bulunmak zorunda kalan zanlı Yakup Aslantürk, uyuşturucu maddeyi Selahattin Tilimi’den aldığını söyledi. Polis, suçla bağlantılı gözaltına aldığı zanlı Selahattin Tilimi’de dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı.

İtiraf etti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, hafta sonu yapılan operasyonun ardından tutuklanan zanlılardan Yakup Aslantürk’ün itirafları sonucu yakalanan Selahattin Tilim’in gönüllü ifade verdiğini söyledi. Polis, zanlı Aslantürk’ün aracında 2 gram uyuşturucu bulunduğunu ve gönüllü ifade vererek uyuşturucu maddeyi 18 Haziran tarihinde Selahattin Tilim’den aldığını itiraf ettiğini söyledi. Tilim aleyhinde yürütülen soruşturmanın yeni başladığına dikkati çeken polis, zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında bir gün süre ile tutukluluk emri verdi.

Kaynak: Yeni Bakış

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1