banner2
banner34

Velilerden, Cemre öğretmene teşekkür

Velilerden, Cemre öğretmene teşekkür
banner45

İlkokullarda hafta sonu ada çapında Kolej Giriş Sınavı (KGS) heyecanı yaşandı.

KGS’nin üçüncü ve son basamak sınavının ardından koleji kazanan öğrenciler belli olurken özellikle eğitim ve dershane alanında eksiklikler bulunan İskele-Karpaz bölgesindeki çocukların başarıları velileri çok mutlu etti.

İskele-Kapraz bölgesinde bulunan Çayırova İlkokulu’ndan sınava giren 9 öğrencinin de KGS’yi geçmesiyle belde de büyük bir heyecan yaşanırken veliler de bir açıklama yaparak öğrencilerin sınava hazırlanmasında büyük emeği geçen öğretmen Cemre Mahmutlar’a teşekkür ettiler.

Velilerin açılaması şu şekilde; “Çocuklarımız 11 Haziran 2016 Cumartesi günü gelecekleri için önemli bir sınava girdiler. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Sınav sonunda İskele-Karpaz bölgesinde bulunan Çayırova İlkokulu’ndan Gazi Mağusa TMK’ya 3, İskele Bekir Paşa Kolej sınıfına ise 6 öğrenci girmeyi başardı. Çocuklarımız okulumuz adına çok güzel başarıya imza attılar. Biz veliler olarak onlarla gurur duyduk. Ama bu başarının ardında bir öğretmenimiz var ki çocuklarımızdan zamanını, emeğini, sevgisini hiç esirgemedi. Onların arkasında durdu, başaracaklarına hep inandı. Bunun karşılığında bizlerden hiçbir şey beklemedi. Biz veliler ve öğrenciler olarak öğretmenimiz Cemre Mahmutlar’a sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.”

İskele-Karpaz Bölgesinde KGS sınavını geçen öğrenciler ve kazandıkları okullar:

Ece Sankey (Gazi Mağusa TMK)

Ömer Açıkgöz (Gazi Mağusa TMK)

banner37
Sercem Baybora (Gazi Mağusa TMK)

Nehir Kılıç (İskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı)

Koray Kodaç (İskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı)

Ahmet N. Güntekin (İskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı)

Arda Erdem (İskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı)

Çilem N. Bayrakçı (İskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı)

Zafer Demir (iskele Bekir Paşa Kolej Sınıfı) 

Kaynak: Havadis

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1