banner2
banner34

Vergi Dairesi’ndeki  “pozitif vaka”  tartışması büyüyor

Vergi Dairesi’ndeki  “pozitif vaka”  tartışması büyüyor
banner45

Vergi Dairesi’ndeki bir memurun temaslı olduğu halde göreve çağrıldığı ve sonrasında da covit- 19 testinin pozitif çıkması olayında karşılıklı suçlamalar devam ediyor.

Sendikalar, temaslı olduğu halde peronelin müdürü tarafından zorla göreve çağırdığı için hem eylem yaparken, daire yönetiminden de farklı açıklama geldi.

Yetkililer, ilgili personelin kendilerine Sağlık Bakanlığı tarafından maskesini takıp görevine devam edebileceğini iletildiğini söylemesi üzerine çalışmasını istedikleri kaydedildi.

Yetkililer, işe gelemeyeceğini söylediğinde ilgili şahısa, seni ev karantinasına almadılar eğer öyle bir şey varsa Sağlık Bakanlığı’ndan daireye yazı getirmen gerekir denildiği kaydedildi.

Çalışan o gün PCR Testi yaptırdığını söyleyince ise yetkili kişi kendisine “PCR Testin sonucunu öğren sonuca göre göreve gelirsin.” demesine rağmen çalışanın tahlil sonuçlarını almadan ertesi gün daireye geldiğini belirten yetkililer, Topuz gazetesine yaptıkları açıklamada çalışanın işe geldiği günün akşamı Sağlık Bakanlığı tarafından sonucun müdür muavinine bildirilmesi üzerine çalışanın PCR Testinin pozitif olduğunu öğrendiklerini dile getirdiler.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1