banner2
banner34

Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı Başladı

Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı Başladı

Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı Başladı
banner45

Eğitimde geleceğe yönelik politika ve stratejilerin belirlenmesi ve bu stratejilerin hayata geçirilmesi için gerekli eylem planının oluşturulması amacıyla düzenlenen “Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı” başladı

“Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı” Lefkoşa Golden Tulip Otel'de 2 oturum halinde gün boyu sürecek

TATAR: “MORAL VE MOTİVASYONUMUZU YÜKSEK TUTMAMIZ LAZIM”
Başbakan Ersin Tatar, öğretmenlere, gençler ve çocuklara sahip çıkmaları çağrısında bulunarak, “KKTC devleti bizim, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmamız lazım. Her türlü imkanımız var. Onları iyi değerlendirmeliyiz” dedi. 

ÇAVUŞOĞLU: “AMAÇ EĞİTİM SİSTEMİNDEKİ MEVCUT DURUMU ANALİZ ETMEK”
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu da etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, çalıştayın ülkenin geleceği açısından önemine işaret etti. 

banner37
AKTUĞ: “ÇALIŞTAY HÜKÜMET VİZYONU ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Talim ve Terbiye Dairesi Müdürü Murad Aktuğ yaptığı açılış konuşmasında “Vizyon 2030 Eğitim Strateji Planı Çalıştayı”nın hükümet vizyonu çerçevesinde gerçekleştirildiğini anlattı. 

SARPTEN: “ÖĞRENCİLERİN %65’İ GELECEKTE HENÜZ VAR OLMAYAN İŞLERİ YAPIYOR OLACAK”
Stratejik Plan Çalışma Komitesi’nden Salih Sarpten, günümüzde çocukların dijital dünya içinde evirildiğini, gelecekte hangi mesleklerin revaçta olacağının öngörülemediğini söyledi. 

ÖZYİĞİT: “KKTC İKİ ARADA BİR DEREDE”
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı, eski Mili Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, “Nasıl bir geleceğe gitmek istiyoruz, nasıl bir birey yetiştirmek istiyoruz” sorularını yanıtlamak gerektiğini belirtti. 

SENDİKALAR EYLEM YAPTI

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın “Vizyon 2030 Eğitim Stratejik Planı Çalıştayı”nı gerçekleştireceği Golden Tulip Hotel önünde KTOEÖS ve KTÖS ortak eylem yaptı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1