banner2
banner34

Winds of Rotary Konseri Girne Amfitiyatro’da verilecek

Winds of Rotary Konseri Girne Amfitiyatro’da verilecek
banner45

Kıbrıs, Almanya ve dünyanın çeşitli bölgelerinden 150 müzisyenin yer aldığı "Winds of Rotary", 30 Temmuz’da Girne Amfitiyatro’da konser verecek.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, 300 TL olan konser biletleri; www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak veya Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Girne Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme ve Sosyal Yaşam Merkezi (eski belediye binası), Beylerbeyi Muhtarlığı, Ozanköy Muhtarlığı, Doğanköy Muhtarlığı, Zeytinlik Muhtarlığı, Karaoğlanoğlu Muhtarlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi ve Mağusa Belediyesi’nden temin edilebilecek.

banner37
Turgay Hilmi’nin yapımcılığını üstlendiği konser; Bach, Beethoven, Andrew L. Webber ve Kamran Aziz bestelerinden oluşacak. Girne Kenti ve Almanya’nın Georgensgmünd Eyaleti kültürel iş birliğinde, Girne Belediyesi, Rotary Club of Girne Cosmopolitan ve Roth Kaymakamlığı destekleri ile hayat bulacak Winds of Rotary Konseri, SOS Çocukköyü ve Kıbrıs Türk Ortopedik Engelliler Derneği yararına yapılacak.

-Orkestra 

Winds of Rotary ekibinde; Turgay Hilmi, Elke Völker ve Jens Lohmüller şef olarak yer alıyor. Ayrıca Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız ve Nice Kabeya’nın solistliği üstleneceği konserde; Kıbrıs Sanat’ın yetenekli müzisyenleri, LGV Nürnberg Konser Korosu ve Vox Africa Korosu da yer alıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1