banner2
banner34

Ya ben ya erken seçim diye hareket etmiyoruz.

Ya ben ya erken seçim diye hareket etmiyoruz.
banner45

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın hafta sonu değerlendirme yapacağı, Pazartesi günü ise ya görevlendirme ya da belli parti başkanlarını yeniden çağıracağını söyledi.

Sucuoğlu, hükümeti kurma görevinin kendisine verilmesi halinde DP ya da YDP’ye giderek koalisyon ortaklığını konuşmanın doğru ve etik olmayacağını açıkladı.

banner37
Sucuoğlu, “Dostluk her zaman baki ama kendi duruşumuz gereği bu iki partiye gidip, koalisyon ortaklığını konuşmam doğru olmaz. Muhatap olmam kendi değerlerime ters düşer” dedi.

Sucuoğlu, ‘7 günlük sürede ne değiştiğine yönelik soru üzerine ise “Herhangi bir şey değişmedi. Cumhurbaşkanı değerlendirme ve görevlendirme yapacak. Görüş alışverişi yapıldı. Kendi düşüncelerimizi aktardık. Bizim bir denememiz oldu. Hükümet programımız okundu. Güvenoyu oylaması sırasında iki parti MYK toplantıları sonucunda geri durmayı tercih etti. Dostluk her zaman baki ama kendi duruşumuz gereği bu iki partiye gidip, koalisyon ortaklığını konuşmam doğru olmaz. Muhatap olmam kendi değerlerime ters düşer” değerlendirmesini yaptı

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1