banner2
banner34

Ya istifa edecek ya da kaos sürecek

Ya istifa edecek ya da kaos sürecek
banner45

Kıb-Tek’te yaşanan yakıt krizinin ardından yaşananların ardında hükümetteki Maliye Bakanı Sunat Atun krizi güncelliğini koruyor.
Kıbrıs Net Haber’e değerlendirmede bulunan bazı bakanlar, yakıt krizinin geleceğini bilmesine rağmen Sunat Atun’un izin alıp yurtdışına gitmekle ülkede bir kaos ortamı yarattığı konusunda başbakan ile aynı fikirde olduklarını ve birlikte çalışmanın artık zor görüldüğünü kaydettiler.

banner37
Başbakan Ünal Üstel’in Sunat Atun’un istifasını istediği ve bu süreci hızlandırmak için müsteşarı ve bakanlık müdürünü görevden almasına rağmen beklenen istifa gerçekleşmedi.
Bayram tatili dolayısıyla uykuya yatan kaoslu ortam bugün yeniden canlanıyor. Yakıt kriziyle birlikte yaşananlar üzerinden yapılan tartışmalarda Sunat Atun’un kabineye onaylattığı bir önergenin dışında hareket ettiğini de ifade eden bazı bakanlar, kendilerinin de suça ortak edildiği bir ortamda, hiçbir şey olmamış gibi yola devam edemeyeceklerini kaydettiler.
Siyasi kulislere göre Maliye Bakanı Sunat Atun’un istifa etmemesi üzerine, Ünal Üstel’in onu ya görevden alacağı ya da alamadığı için kabine içinde kaosun devam edecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sunat bey  halkın iyiliyi için gerekeni yapıp çekilmsi kaçınılmazdır
Sunat bey halkın iyiliyi için gerekeni yapıp çekilmsi kaçınılmazdır - 2 yıl Önce

Ahmet agaçe

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1